Home

 

Van den Berg Engineering is gespecialiseerd in het vervaardigen van kleine series en enkelstuks (fijn) mechanische onderdelen door middel van CNC-draaien en -frezen.

Behalve produceren is repareren en het vervaardigen van onderdelen voor machines, auto’s en motoren een groot deel van onze werkzaamheden. Denk hierbij aan onderdelen welke niet meer verkrijgbaar zijn, of aan  motorsport toepassingen. Hierbij leveren wij ook licht constructie werk, met name het (tig) lassen van aluminium en RVS .

Naast het verspanen zijn wij zeer actief in het reviseren van (vooral) motorfiets blokken. Hierbij kunnen de gebruikelijke bewerkingen worden uitgevoerd, maar ook het compleet (na) maken en verbeteren van blokdelen is mogelijk. Daarnaast hebben wij ook een zeer uitgebreid leveringsprogramma met vervangingsdelen en performance parts voor zowel klassieke als moderne motoren.

Kijk wat rond op de website om een beeld te krijgen van wat wij kunnen en doen. De website zal de komende tijd meer voorzien worden van foto’s en informatie.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.